Nyheder

Her finder du de 4 QR koder, hvor du med din telefon vil kunne panorere over 4 forskellige scenarier i den fremtidige Torvehal. 
 
Kom til præsentationsmøde af vores nye vision for Torvehallen 
 
TORSDAG DEN 29. AUGUST KL. 17.30 
 
Alle er velkomne
 
___
 
 
Kom og bliv en del af et helt specielt boligmiljø i SporbyenScandia. I én af vores nye bydels allermest spektakulære bygninger - TORVEHALLEN - opfører vi nu et unikt, centralt og spektakulært boligtilbud. 
 
Med afsæt i hallens oprindelige udtryk og udformning skaber vi boliger på 2 niveauer omkring et indre gaderum. En summende oase og et oplagt samlingssted med liv, dynamik og store grønne træer, som hele året rundt vil fungere som knude- og midtpunkt for TORVEHALLENs beboere. Kort sagt et sted for samling og fællesskab.
 
Samtidig sikrer vi det udtryk og den ånd, som vi alle i dag holder af og beundrer. Vi bevarer og bibeholder materialer, søjler og spær - alt sammen som grobund for en kulisse og boform uden lige i resten af landet. 
 
SporbyenScandia bliver rig på arkitektoniske oplevelser, forskelligartede boligmiljøer, offentlige og private rum, kultur, erhverv og butiksliv. Ingen tvivl om at TORVEHALLEN midt i denne mangfoldighed af udtryk og indtryk vil få en helt central rolle med sin placering direkte ud til den fremtidige Sporpark,der gennemskærer hele området som en central, grøn akse. 
 
Du kender allerede TORVEHALLEN og dens stemning og ånd fra DR1’s store programsucces Maddysten. 
 
Vi glæder os, - og du kan være med. Velkommen til TORVEHALLEN.