Nyheder

Som I allerede ved, kommer vores nye bydel til at danne rammerne for et ekstraordinært råt og cool miljø, når Container Living flytter ind.

Container Living opfører 106 atypiske, attraktive lejligheder på henholdsvis 30 m2 og 60 m2 langs Sporparken.

Lejlighederne etableres i et “barcode system”, hvor containerne placeres side om side i grupper med varierende højder fra 3-5 etager. De forskellige højder skaber oaser til små opholdssteder i form af reposer og en fælles tagterrasse til de heldige beboere.

Den Grønne Kile langs bebyggelsen vil fungere som det mere private og fredelige uderum. Og alle boliger får en solrig altan mod sydøst og nordvest.

Container Livings visualisering er vejledende.

Som I allerede ved, kommer vores nye bydel til at danne rammerne for et ekstraordinært råt og cool miljø, når Container Living flytter ind. Container Living opfører 106 atypiske, attraktive lejligheder på henholdsvis 30 m2 og 60 m2 langs Sporparken. Lejlighederne etableres i et “barcode system”, hvor containerne placeres side om side i grupper med varierende højder fra 3-5 etager. De forskellige højder skaber oaser til små opholdssteder i form af reposer og en fælles tagterrasse til de heldige beboere. Den Grønne Kile langs bebyggelsen vil fungere som det mere private og fredelige uderum. Og alle boliger får en solrig altan mod sydøst og nordvest. Container Livings visualisering er vejledende.